Frisbeegolf-radan risutalkoot toukokuussa lauantaisin klo 9 alkaen

 

Frisbeegolf väyläkartat on piirretty ja ratojen raivaus on hyvässä vauhdissa.

Ensimmäiset risutalkoot pidettiin lauantaina 4.5. Saatiin hyvin raivattua väyliä, mutta edelleen riittää hommia.

Pidämme risutalkoot toukokuun joka lauantai (11.5., 18.5. ja 25.5.). Klo 9 lähdetään liikkeelle Kyläsaaren pururadan lähtöpaikalta, urheilukentän takaa. Myöhemminkin päivän mittaan voi tottakai tulla mukaan. Tarvittaessa soittoa vaan, niin kerrotaan missä mennään.

Jos saadaan hyvin porukkaa kasaan, niin toukokuun lopussa metsä on siivottu ja heittopaikkojen rakennus hyvässä vauhdissa. Myös muutama silta rakennetaan ojan ylityspaikkoihin. Korien ja heittomattojen asennus jää kesäkuun puolelle.

Yhteensä rakennetaan 18 väylää. 10 tulee pururadan maastoon, 8 Kylämetsän puolelle.

Yhdistys järjestää talkoisiin ruoan ja juotavaa. Jotta osaamme varautua ruokaan ja tehtäviin voit ilmoittautua joko facebookissa tai viestillä (tekstiviesti, WhatsApp) Heikille 050 325 1933. Mikäli ilmoittautuminen unohtuu, niin ei haittaa.

2019-05-23T16:04:57+00:0017.4.2019|Talkoot, Yleinen|