Lauantaina 17.8. pistetään taas Frisbeegolf-radalla iso vaihde päälle ja loppukiri, niin saadaan rata kuntoon.

Klo 9 lähdetään liikkeelle Kyläsaaren pururadan lähtöpaikalta, urheilukentän takaa. Myöhemminkin päivän mittaan voi tottakai tulla mukaan. Tarvittaessa soittoa (050 325 1933) vaan, niin kerrotaan missä mennään.

Kaikki 18 väylää  on nyt pääosin raivattu. Metsään on jo saatu muutama heittoalusta paikoilleen odottamaan vihreää tekonurmimattoa. Myös loput heittopaikat on jo hyvässä vauhdissa ja murske odottelee heittopaikoilla tasoittamista. Suurin osa silloista on asennettu, myös valtaosa korien ja opasteiden perustuksista on paikoillaan. Kaikenlaista hommaa kuitenkin vielä riittää ja tarvitaan vielä monenlaista tekemistä, ennen kuin rata on huippukunnossa. Tavoitteena on, että syyskuussa heitetään. Työhanskat ja rutkasti intoa mukaan.

Yhdistys järjestää talkoisiin pientä purtavaa ja juotavaa.

Kuvia radan rakentamisesta.