Tervetuloa talkoisiin! Lauantaina 6.6. rakennetaan Kyläsaaren urheilukentän maastoon frisbeegolfharjoittelualuetta.

Kokoontuminen urheilukentällä klo 9. Myöhemminkin päivän mittaan voi tottakai tulla mukaan.

Urheilukentän ja pururadan väliin raivataan tilaa frisbeegolf-harjoittelualueelle. Harjoittelualue tulee sisältämään lyhyitä ”väyliä” lähipelin harjoittelemiseen. Nämä sopivat erinomaisesti myös lasten käyttöön. Lisäksi tehdään ”range” pituusheittojen harjoittelua varten.

Nyt maastosta siivotaan ylimääräiset risut ja roskat, rakennetaan hyvä pohja tulevaa aluetta varten. Mikäli saamme hyvin porukkaa paikalle, voimme karsia myös metsästä ylimääräisiä ohuita kantoja ja risuja.

Työhanskat ja rutkasti intoa mukaan. Jos omistat vesurin, se voi myös olla tarpeellinen.

Yhdistys järjestää talkoisiin pientä talkoopurtavaa ja juotavaa.