Frisbeegolf2019-05-06T19:51:00+00:00

Kyläsaaren frisbeegolfpuisto

Frisbeegolf on Suomen nopeimmin kasvava urheilulaji. Lajiin on helppo tutustua ja sitä voivat harrastaa kaikenikäiset. Frisbeegolfia voi pelata yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Lajin aloituskustannukset ovat erittäin matalat ja sitä voi pelata läpi vuoden.

Mestareiden Frisbeegolfrata Kyläsaareen
Kyläsaaren Kiinteistönomistajat on aloittanut keväällä 2019 yhdessä talkoolaisten kanssa frisbeegolfradan rakentamisen Kyläsaaren pururadan ja kylämetsän maastoon. Rata rakennetaan kokonaisuudessaan Porin kaupungin omistamalle maalle. Radasta tulee maksuton. Leader Karhuseutu ja Porin kaupunki tukevat hanketta. Tämän lisäksi rataa tukevat yksityiset väyläsponsorit.

Radan on suunnitellut Prodigy Discin Dick Lampinen ja Seppo Paju. Klikkaa linkistä alustava väyläkartta. Väyläkarttaa tarkennetaan vielä mm. poluilla, mutta väylien sijainnin ei pitäisi muuttua.

Risutalkoot toukokuussa lauantaisin
Väyliltä on nyt raivattu suurimmat puut ja risukon raivaus aloitettu. Toukokuussa pidämme joka lauantai suuremmat risutalkoot, joihin toivomme osallistujia laajalla rintamalla. Jokainen lisäkäsi on meille erittäin arvokas ja jokaisesta talkoolaisesta saamme lisäksi Leader-tukea hankkeelle. Liikkeelle lähdemme klo 9 Kyläsaaren pururadan lähtöpaikalta, urheilukentän takaa. Myöhemminkin päivän mittaan voi tottakai tulla mukaan, soittoa vaan, niin kerrotaan missä mennään.  Voit myös ilmoittautua talkoorinkiin, jolloin saat tekstiviestitse tai WhatsApp-ryhmän välityksellä tietoa tulevista talkoista ja tapahtumista. Ilmoittautumalla talkoorinkiin et vielä sitoudu mihinkään.

Kun väylät on raivattu, rakennamme heittopaikat ja kiinnitämme opasteet. Viimeiseksi asennetaan korit talkoolaisten turvallisuuden takaamiseksi, ettei saada frisbeestä osumia.