Kyläsaaren Kiinteistönomistajat on päättänyt rakentaa yhdessä talkoolaisten kanssa frisbeegolfradan Kyläsaaren pururadan ja Kylämetsän maastoon. Rata on kaikille avoin ja maksuton. Radan rakennus aloitetaan keväällä 2019 heti kun viimeinenkin lupa on saatu. Leader Karhuseutu ja Porin kaupunki tukevat hanketta. Lisäksi radalle myydään väylämainoksia. Toivomme kyläläisten osallistuvan innokkaasti hankkeeseen talkoiden merkeissä. Ilmoittaudu talkoorinkiin ja tule kehittämään kylää kanssamme. Ilmoittautumalla talkoorinkiin et vielä sitoudu mihinkään, vaan saat ajantasaista tietoa tulevista talkoista ja hankkeen etenemisestä.

Hankkeeseen kuuluu myös Kylätalon esteettömyyden parantaminen. Rakennamme Kylätalolle pyörätuoliluiskan sekä uuden oviaukon luiskaa varten. Kylätalolle tulee myös induktiosilmukka.

Lue lisää hankkeesta, ilmoittaudu talkoorinkiin.